Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Igrač Olympiakosa nosio kačket Crvene zvezde u Zagrebu (VIDEO)

89ddd883afaf3886ca650c770c98630a

Trener Olympiacosa Marco Silva nije želio komentirati suđenje nakon što su njegovi igrači u trećem kolu F skupine Lige prvaka u Maksimiru pobijedili Dinamo s 1:0.

“Nisam vidio penal u sudačkoj nadoknadi, nisam bio u poziciji da to vidim. Sudac donosi odluke i njegova je zadnja. Što se tiče Dinama, i prije utakmice sam rekao da je to odlična ekipa. Ekipa koja pobjedi Arsenal zaslužuje respekt”, kazao je Marco Silva.

U trećoj minuti sudačke nadoknade nogometaš Dinama Machado iz slobodnog udarca pogodio je živi zid, a nakon kornera Milivojevića je u šesnaestercu gostiju u ruku pogodila lopta, no talijanski sudac je umjesto kaznenog udarca odsvirao kraj utakmice.

Nakon susreta u “mix zoni” stadiona došlo je do incidenta, jer je igrač Olympiacosa Luka Milivojević nosio kapu Crvene zvezde i tako je davao izjave, prenijela je Hina pisanje hrvatskih internetskih portala.

Dinamov šef sigurnosti Krešimir Antolić upozorio ga je da skine kapu, jer je to provokacija, ali Milivojević je to odbio. Delegat utakmice to je zabilježio, a i policija.