Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Igrač pretukao tinejdžera jer se radovao golu, pa pobjegao u svlačionicu

brazil tuca22

Sramotne scene iz brazilske niže lige. Igrali su domaći Comercial i Operario, pred kraj utakmice domaćini su poveli 1-0 što je proslavio i jedan od dodavača lopti.

To je iznerviralo gostujuće igrače koje je predvodio Jefferson Reis, koji je s klupe dotrčao iza gola i pretukao ga udaravši ga šakama dok je ovaj bio na podu. Pomahnitalog igrača jedva su odvojili od njegove žrtve.
No kako to obično bude, kad je naišao na sebi ravnog, pobjegao je kao kukavica.

U užurbanom hodu prema kordonu policije i sigurnosti svlačionice, Reis je jedva izbjegao nalet jednog domaćeg igrača i nije mu palo na pamet obračunati se s njim kao što je to ‘hrabro’ učinio koju minutu prije s tinejdžerom kojem je slomio nos.

Problema su na putu do svlačionice imala još trojica koja su udarila dodavača lopti.

https://www.youtube.com/watch?v=OHRoSK5n83s

Policija je jedva spriječila domaće navijače i igrače od napada na goste, igrače Operarija morala je odmah izvesti sa stadiona jer je bijesna rulja prijetila da će provaliti u svlačionicu, a tamo se gosti ne bi dobro proveli jer ne bi imali gdje pobjeći.

Pretučeni tinejdžer je Tadeu Kutter (19), član omladinske momčadi domaćeg kluba. Osim slomljenog nosa, Tadeu ima frakturu lica i brojne modrice po tijelu.

Tvrdi da su ga, osim Jeffersona, u cijeloj toj gužvi udarili i igrač Rodrigo Gral, fizioterapeut Raul Prazeres i trener golmana.

Policija je privela svu četvoricu, a u pritvoru je ostao samo fizioterapeut Raul.

Kažu da su napali tinejdžera jer ih je provocirao.

Operario je nakon incidenta izbacio Jeffersona Reisa iz kluba, nije jasno što je s ostalom trojicom, ali brazilski mediji pišu da će svi biti izbačeni iz nogometa nakon što se u istragu uključio i brazilski nogometni savez.