Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

haos u londonu

Igrač Tottenhama se popeo na tribinu da se obračuna s navijačem (FOTO/VIDEO)

25554138-8076117-image-a-44_1583367863624

Veznjak Spursa snimljen je kako se “uskače” na tribinu, prije nego što se verbalno sukobio s fanovima koji podržavaju njegov tim

Igrač Tottenhama Eric Dier uskočio je na tribine i sukobio se s navijačima nakon poraza u FA Kupu od Norwicha.

Veznjak Spursa snimljen je kako se “uskače” na tribinu, prije nego što se verbalno sukobio s fanovima koji podržavaju njegov tim.

Navodno je tražio jednog navijača koji ga je vrijeđao, ali ga nije pronašao.

– Mislim da je Dier napravio nešto što profesionalac ne smije, ali u ovakvim uvjetima svatko od nas bi tako reagirao. Kada netko vrijeđa vas i vašu obitelj i član vaše obitelji se umiješa tu, posebno kad je u pitanju mlađi brat kao što se sad dogodilo. Uz Diera sam i razumijem ga, rekao je Tottenhamov trener Jose Mourinho.

Upitan da li će Dier zbog ovog poteza snositi sankcije, Portugalac je kazao:

– Ako klub to učini, neću pristati, ali pogriješio je – jasan je Mourinho.

Tottenham je ispao u osmini finala FA kupa. Norwich je prošao dalje nakon penala, a poslije 90 minuta igre rezultat je bio 1:1.

Tottenham je poveo u 13. minuti preko Jana Vertonghena, a izjednačio je Josip Drmić u 78. minuti.

Kako se rezultat više nije mijenjao, ušlo se u lutriju kaznenih udaraca, a u junaka se prometnuo holandski vratar Tim Krul koji je obranio dva udarca igračima Tottenhama.

Holanđanin je zaustavio udarce Troyja Parrotta i Gedsona Fernandesa, dok je Erik Lamela pogodio okvir gola. U suparničkim redovima promašio je tek Kenny McLean.

Nešto ranije plasman u četvrtfinale izborili su i Manchester City te Leicester City.

Manchester City je slavio u gostima kod drugoligaša Sheffield Wednesdaya s 1-0, a gol odluke polučio je Aguero u 52. minuti.

Leicester je kod kuće identičnim rezultatom svladao drugoligaša Birmingham City, a plasman među osam “Lisicama” je donio Ricardo Perreira osam minuta prije kraja.

Nogometaši Chelseaja i Newcastlea u utorak su se plasirali u četvrtfinale FA Kupa, eliminiravši Liverpool i West Bromwich Albion.

Derby County i Manchester United će igrati u četvrtak.

Poznati su i parovi četvrtfinala.

Sheffield United će igrati protiv Arsenala, Newcastle United će dočekati Manchester City, derbi kola igrat će Leicester City i Chelsea, a Norwich očekuje boljeg iz susreta Derbyja i Manchester Uniteda.