Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Igrač u tri sata potpisao za dva različita kluba

linfield3333

U Sjevernoj Irskoj Crusaders FC i Linfield umalo su se potukli oko Johna Robinsona, igrača engleskog niželigaša York Cityja.

Za sve je kriv i sam Robinson, koji je u razmaku od samo tri sata potpisao ugovor s dva različita kluba.

Sretni što su doveli dobro pojačanje, ljudi iz Crusadersa su na Twitteru objavili da je Robinson njihov novi igrač do 2021. godine. No, svi su ostali u šoku kad je Linfield istu stvar objavio sat vremena kasnije.

Neko je morao utvrditi što se zapravo dogodilo pa se u cijelu priču uključio i sjevernoirski nogometni savez. Pregledom papirologije zaključeno je da je Robinson potpisao ugovor s Linfieldom u četvrtak u 19.56 sati, a kod Crusadersa je posao zaključio u 22.56 sati. Jednostavnom matematikom zaključili su da je Robinson igrač Linfielda.

I dok se Linfield hvalisao s novim pojačanjem na društvenim mrežama, zafrkanciju su prihvatili svi ostali sjevernoirski klubovi pa su i oni počeli tvitati da je Robinson njihov igrač, a navodno su se na sličan način uključili i neki španski klubovi pa je tako poluamater Robinson na jedan dan postao globalna zvijezda.

Crusadersi su, u međuvremenu, najavili konsultiranje s pravnicima kako da namire štetu jer smatraju da je Robinson prekršio dogovor i pogazio predugovor koji je potpisao početkom juna.