Igrači Bayerna napali Kassaija u svlačionici: Opljačkao si nas

vidal kassai

Trebao jr to biti festival nogometa, sudar dva evropska giganta, ali mađarski sudija Viktor Kassai pretvorio je revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Reala i Bayerna u neviđeni cirkus.

Realu je priznao dva gola iz nedozvoljene pozicije, a prije toga je prelomio susret u 84. minuti kad je Arturu Vidalu pokazao drugi žuti karton zbog čistog starta na loptu.

Bayernovi igrači su nakon utakmice, pišu neki španski mediji, potpuno izgubili živce i krenuli su u svlačionicu obračunati se s Kassaijem. Prema njihovim navodima, mađarskog suca je od bijesnih Bavaraca čuvala policija.

Arturo Vidal, Robert Lewandowski i Thiago Alcantara navodno su bili najglasniji, a mađarske suce su vrijeđali, nazvali lopovima i od ljutnje lupali šakama o zid.

“Ovakve pljačke se jednostavno ne smiju događati u Ligi prvaka. Od početka je bilo očito što se događa. Kad te ovako netko osramoti i naruga ti se, možeš biti samo jako bijesan”, rekao je Čileanac nakon utakmice, a i njegovi suigrači bili su također izrazito ljutiti.

https://www.youtube.com/watch?v=ta4X7Wzr9HM

“Ligu prvaka moraju suditi kvalitetne sudije. Ovo večeras jednostavno nije bilo na nivou Lige prvaka, strašno”, rekao je Thiago Alcantara.

“Moraš se uvijek pogledati u ogledalo i prihvatiti greške koje si napravio. Ali mi danas nismo bili krivi za poraz. Užitak je gledati ovakve utakmice i onda ih jedan čovjek uništi svojim skandaloznim odlukama”, bijesan je bio Holanđanin.