Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Igrači tukli navijača, pa su brzo zažalili

tuca igraci

Copa Libertadores, Copa Sudamericana, prvenstvo Argentine, Brazila, Perua… Bilo koje južnoameričko takmičenje uvijek jamči pokoju šaku u glavu, letvu u leđa, suzavac u oči.

Najnoviji šou priredili su nogometaši Centrala i Tallerese u argentinskom kupu. Prvo je došlo do općeg naguravanja. U općem metežu jedan navijač domaćih utrčao je u teren, pljunuo i ošamario igrača Talleresa. Potom je ovaj krenuo za njim, gađajući ga plastičnom bocom. Naravno, u pomoć mu je priskočio još jedan suigrač, koji će nekoliko sekundi kasnije zažaliti zbog nesebične pomoći.

Nakon što su ga ulovili udarili su ga nogom, te ga na zemlji, onako, uličnim žargonom, iscipelarili. No, tada i pretučeni navijač dobiva pomoć, stižu mu dva prijatelja, a jedan od igrača Talleresa, onaj koji je priskočio u pomoć, je od udarca povrijedio koljeno. I nije mogao ustati. Navijači su ga dobro zato iscipelarili.

– Policija me spasila. Kasnije sam išao ljekaru koji je ustanovio povrede rebara i glave. Na sjeveru Argentine vlada veliko rivalstvo između ova dva kluba, na trenutak sam mislio da će nas navijači ubiti. Naravno da sam utrčao u pomoć suigraču – kaže branič Talleresa.