Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

najveći peh među fudbalerima?

Ima li većeg baksuza? Pogledajte trenutak kada je Comanu “vrisnulo” koljeno

koman (1)

U duelu Bayrena i Tottenhama Coman je zabio gol, a zatim je, čini se, doživio novu tešku povredu, ovog puta koljena

“Moji problemi sa stopalom kao da nemaju kraja, povreda na povredu. Operacije više i ne brojim i jednostavno ne želim prihvatiti da zbog posla kojim se bavim svako malo moram na operaciju. Mislim da ću, dogodi li se opet povreda zbog koje bih morao na operaciju, jednostavno prekinuti aktivnu igračku karijeru i maknuti se od sporta”, rekao je krajem prošle godine igrač Bayerna Kingsley Coman.

Sinoć je Coman ponovo stradao. Neki ga već nazivaju “najnesretnijim” igračem svih vremena. A, sinoćnja povreda u duelu protiv Tottenhama, u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, samo je još jedan u nizu argumenata za taj “epitet”. Nažalost.

U duelu Bayrena i Tottenhama Coman je zabio gol, a zatim je, čini se, doživio novu tešku povredu, ovog puta koljena.

Ni snimkama je zaista izgledalo užasno. No, još uvijek nema zvanične potvrde koliko je teška nova ozljeda Bayernovog igrača.

Njemački mediji danas se pitaju je li to možda kraj karijere, iako su Comanu tek 23 godine.

Pogledajte trenutak kada se Coman povrijedio, u trenutku kada oko njega nije bilo niti jednog protivničkog igrača…


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.