Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sahranili fudbal

Imaju i Slovenci svoje huligane: Uoči utakmice osvanuo “grob” na terenu

nk krsko

Slovenski mediji pišu kako je sve povezano sa haotičnim dešavanjima klubu, a poruka koju su vandali ostavili na terenu trebala je simbolizirati kraj nogometa u Krškom

Prije utakmice posljednjeg kola slovenskog prvenstva između Krškog i Triglava (1:3), upravitelji stadiona zatekli su jeziv prizor na terenu.

Vandali su upali na stadion i na terenu iskopali “grob”. Pored križa i grobnice, na travi su ostavili “potpis” u obliku dva slova B i O.

I transparent koji otkriva ko stoji iza svega. U pitanju je navijačka grupa Nuclear Power Boys.

Slovenski mediji pišu kako je sve povezano sa haotičnim dešavanjima klubu, a poruka koju su vandali ostavili na terenu trebala je simbolizirati kraj nogometa u Krškom.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.

Problemi su kulminirali kada je uprav NK Krško odlučila prekinuti saradnju s Fudbalskim društvom Posavje Krško, koje je bilo praktično omladinski pogon kluba.

Prema lokalnim medijima, slova B i O su najvjerovatnije početna slova prezimena vodećih ljudi kluba, sportskog direktora Antonija Brdnika i predsjednice kluba Zorane Omerzuje.