italijanski mediji

Insigne odlazi iz Napolija bez odštete, dobio je ponudu na koju je čekao?

insigne napoli – instagram

Michael Singh, novinar koji piše za službenu stranicu američke MLS lige, objavio je kako je iz svojih izvora doznao da je 30-godišnji ofanzivac sve dogovorio s Torontom

Gotovo svi talijanski mediji tvrde da Lorenzo Insigne igra posljednju sezonu u Napoliju. Kapiten Napolija na kraju sezone kao slobodan igrač trebao bi otići u Toronto.

Michael Singh, novinar koji piše za službenu stranicu američke MLS lige, objavio je kako je iz svojih izvora doznao da je 30-godišnji ofanzivac sve dogovorio s Torontom. Insigne je posljednjih godina narušio odnos s predsjednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom i Napoli mu sada nudi četverogodišnji ugovor prema kojem bi po sezoni zarađivao tri i pol miliona eura.

S druge strane, u Torontu bi dobio petogodišnji ugovor i plaću od najmanje 11 miliona eura. Imao bi mogućnost dobiti još četiri i pol miliona za postignut određen broj golova ili za osvojene trofeje.

Ovaj transfer iznenađuje mnoge jer je Insigne jedan od ključnih igrača talijanske reprezentacije i imao je ponude nekoliko europskih velikana. Međutim, očito mu nitko nije spreman dati novac kakav bi mogao imati u Torontu.

Insigne je rođen u predgrađu Napulja i profesionalnu karijeru je počeo 2010. godine u Napoliju za koji je do danas zabio 114 golova i imao 91 asistenciju.