Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Inter zbog Wande prodaje Maura Icardija?

icardiwandanara8

U Interu ljuti na kapitena, prijete i kaznom, Wanda Nara vodi glavnu riječ. Otkrila šta se dešava iza kulisa što je dodatno razbijesnelo klub. “Maurito” napušta crno-plave?

Kada je Wanda Nara u pitanju sve je nekako tabloidno. Počev od razvoda sa Maxijem Lopezom, javnih prozivki, do sukoba Icardija i starijeg kolege, koji mu je bio i prijatelj, Nisu se razdvajali, a onda je Icardi završio sa Wandom Narom što su mnogi fudbaleri, pa i onaj najveći svih vremena, Maradona, ocijenili kao izdaju prijatelja.

Mauro ne haje, novi dio sapunice na programu je ovog ljeta, Wanda je njegov menadžer.

Ona se sukobila sa Interom, tvrdi da klub pokušava da proda Icardija iza leđa, bez znanja igrača.

“Pregovarali su sa Napolijem i Juventusom, nisu me obavijestili”, bijesna je bila Wanda.

Sa druge strane, ona je pričala sa zemljakom Simeoneom i tvrdi da Atletico želi sjajnog napadača.

“Lažu da nema ponuda, ima ih, Mauro je jedan od najboljih evropskih napadača. Ali, Inter se bavi nečasnim stvarima, koristi to što moj muž voli klub. Podsjetiću vas da smo se odrekli 50% prava na marketing u korist Intera, kada je potpisivao novi ugovor”, ljuta je ova nekadašnja argentinska manekenka, čija sestra Zaira je imala mnogo više uspjeha na modnim pistama.

U suštini, sukob je oko novca. Naime, Wanda tvrdi da je Icardi prošlog ljeta dobio obećanje da će se, ako se finansijska situacija stabilizuje klub potruditi da mu poboljša ugovor. Navodno su tada tvrdili da dolaskom Kineza, o čemu se već govorkalo, problemi sa novcem postaju prošlost.

Icardi je sa oko 3.5 miliona evra po sezoni najplaćeniji igrač Intera, ali je sigurno da bi u Engleskoj ili Španiji zarađivao više.

Juventus čeka rasplet, ali teško je vjerovati da bi se Inter usudio da ga proda najvećeg rivalu. Navodno je određena cijena za “Maurita” u pitanju su 50 miliona eura, mada je teško vjerovati da će neko izdvojiti toliki novac za ovog napadača koji je, podsetimo, prošao “La Masiju”, fudbalsku školu Barcelone.