Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mauro Icardi

Interov golgeter na slatkim mukama: Ostanak u Italiji, Francuska ili Engleska?

icardi

Treća opcija bi bila najbolja za klub, ali je i malo vjerovatna, razmjena sa Unitedom

Mauro Icardi je na izlaznim vratima Intera, iako njegova supruga tvrdi da će ostati. Naime, klub želi da ga se oslobodi, sjeverna tribina “Meazze” ga vrijeđa, međutim ostatak stadiona je uz ražalovanog kapitena.

Najmanje vjerovatan je ostanak u Italiji, Juventus ga želi, ali neće mijenjati Dybalu za Icardija, pa ta opcija ima najmanje šansi za uspjeh.

Kako sada stvari stoje najbliži je Paris Saint Germainu. Naime, Parižanima je utekao Luka Jović, Cavani se po svemu sudeći godinu dana prije isteka ugovora seli u Španiju, trebalo bi da bude zamjena za Dijega Costu u Atleticu. Od Icardijeve klauzule nema ništa, pala mu je cijena, najviše čemu može da se nada Inter je 70 miliona eura.

Treća opcija bi bila najbolja za klub, ali je i malo vjerovatna, razmjena sa Unitedom za Lukakua. Problem su primanja Belgijanca, ali i suma koju bi tražili Englezi koji procjenjuju da Lukaku više vrijedi od Argentinca.

Bilo kako bilo, vidjećemo rasplet, naime, Marotta želi da što prije ima jasnu situaciju kako bi našao zamjenu za Icardija.


Upravo United igra derbi sedmice na Old Traffordu protiv gradskog rivala koji pretenduje na titulu.

Može se očekivati meč pun uzbuđenja, pa je sjajna MOZZART KVOTAA 1.90 da oba tima daju gol i 3+ golova na meču!

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!