Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ivanović od ljeta u Interu?

1701887-36036163-2560-1440 copy

Inter iz Milana je spremio ponudu za Branislava Ivanovića, predugovor koji bi garantovao italijanskom timu da popularni Bane na ljeto kao slobodan igrač stigne u Seriju A.

Po scenariju koji je realizovao Nemanja Vidić, zamjenik kapitena Chelseaja i kapiten reprezentacije Srbije bi, kada mu istekne ugovor sa Chelseajem, trebalo da se preseli u Inter i tamo nastavi svoju karijeru.

Roberto Mancini je navodno insistirao da se 31-godišnji fudbaler dovede, a dobro je poznato da italijanski stručnjak posebno cijeni fudbalere sa naših područja.

Uostalom, Stevan Jovetić, Adem Ljajić, Marcelo Brozović i Ivan Perišić su tu da to i potvrde. Nemanju Vidića je otpisao, ali nekadašnji kapiten Srbije je povređen, a uvjeren da će nakon oporavka ipak moći da se nametne.

Engleski mediji javljaju da je Inter spemio unosnu ponudu srpskom fudbaleru, obzirom da neće potrošiti novac na Banetov transfer, a njegov agent je nedavno upravo prokomentarisao spekulacije u vezi Intera.

“U fudbalu je sve moguće. Nerazzurri bi možda imali želju da ga angažuju na ljeto, u januaru sigurno ne.”, nagovjestio je Zoran Krneta.