Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kandidati za predsjednika kluba

Iz Slobode potvrdili: Javio se Azmir Husić i jedna “anonimna osoba”

Foto: Društvene mreže/Arhiv
Azmir Husić

Bivši predsjednik, Azmir Husić, je dostavio je svoj plan i program. On želi da klub postane jak i stabilan, bez dugova, i da se vrati u Premijer ligu BiH

FK Sloboda Tuzla potvrdio je kako su na klupsku adresu stigle tri ponude za novog mandatara UO.

Jedna od njih je i Azmira Husića, nekadašnjeg predsjednika FK Sloboda, koji slovi kao favorit javnosti za preuzimanje tuzlanskog kluba,

“Želimo obavijestiti javnost da su nam se za novog mandatara UO, zvanično obratile 3 zainteresovane strane.

Riječ je o gospodinu Vinku Divkoviću, gospodinu Azmiru Husiću i jednom kandidatu koji je zamolio da ostane anoniman dok ne obavi konsultacije. Sa svima će se obaviti razgovor u najkraćem mogućem roku, nakon čega će se doći do najkvalitetnijeg rješenja. Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo za još malo strpljenja”, naveli su u objavi iz FK Sloboda.

Husićeva obećanja

Bivši predsjednik, Azmir Husić, je dostavio je svoj plan i program. On želi da klub postane jak i stabilan, bez dugova, i da se vrati u Premijer ligu BiH.

Nakon toga, cilj je borba za vrh tabele i osvajanje trofeja, kao i uspjeh mlađih selekcija. Husić planira ostvariti sve ovo uz podršku grada, navijača i ljubitelja Slobode.

Klub je ostao bez predsjednika i generalnog direktora, te mora brzo pripremiti tim, imenovati trenera i sastaviti roster za narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH, s ciljem brzog povratka u najviši rang takmičenja.