Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za "kl"

Iz Veleža objavili cijenu ulaznica za duel s Maltežanima na Grbavici

velez (1)

Također, obavještavamo da će se za navedenu utakmicu u prodaji naći ulaznice za tribine Istok i Sjever stadiona Grbavica

Fudbalski klub Velež objavio je informacije u vezi ulaznica za susret drugog pretkola Konferencijske lige.

U objavi Rođenih se navodi:

“Fudbalski klub Velež Mostar obavještava javnost da će prodaja ulaznica za utakmicu drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige, između FK Velež Mostar (BiH) i Hamrun Spartans Football Club (Mlt), a koja je na programu u četvrtak, 21. 07. 2022. godine na stadionu Grbavica, započeti u ponedjeljak 18. 07. 2022. godine od 10 sati.

Također, obavještavamo da će se za navedenu utakmicu u prodaji naći ulaznice za tribine Istok i Sjever stadiona Grbavica.

Tribina Zapad rezervisana je za VIP goste Kluba, dok će tribina Jug biti rezervisana za gostujuće navijače koji su najavili svoj dolazak.

Kako smo vas već ranije informisali, prednost pri kupovini imati će vlasnici članskih kartica Fudbalskog klub Velež Mostar, te ovim putem naglašavamo da će se u ponedjeljak ulaznice za utakmicu moći kupiti samo uz predočenu jubilarnu člansku karticu Fudbalskog kluba Velež Mostar za tekuću sezonu (maksimalno dvije kupljene ulaznice), i to isključivo u službenim prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6 u Cernici.

Kako bi se olakšao proces prodaje ulaznica, smanjile gužve i period čekanja, Fudbalski klub Velež Mostar donio je odluku da će jedna osoba moći priložiti više članskih kartica i uz svaku ostvariti pravo na kupovinu po dvije ulaznice za predstojeću utakmicu.

Slobodna prodaja ulaznica za utakmicu drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige počet će od utorka 19.07. od 08 sati u službenim prostorijama Fudbalskog kluba Velež Mostar, na adresi Adema Buća 6 u Cernici i trajati sve do četvrtka 21.07. do 14 sati.

Fudbalski klub Velež Mostar za sve svoje navijače u Sarajevu obezbijedio je i prodaju ulaznica u poslovnici Centrotransa u ulici Ferhadija 16 koja počinje u utorak 19.07. od 08 sati i traje sve do četvrtka 21.07.2022. godine”.

Cijene ulaznica su 20 KM (Sjever) i 25 KM (Istok).