Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srbija

Izbila masovna tuča djevojčica na utakmici: Šutale se, udarale, čupale za kosu (VIDEO)

djevojčice-tuča

Događaj sa utakmice petnaestogodišnjih djevojčica nije nešto na šta smo navikli, a snimak koji nam dolazi iz Lazarevca iz Srbije sa utakmice petnaestogodišnjih fudbalerki Kolubare i Rada u okviru razvojne lige ostavio je bez riječi sve

Udaranje, šutiranje, čupanje za kosu, zaprepastilo je sve prisutne, čak i sudiju koji je zatečeno posmatrao tuču fudbalerki.

Sukob je trajao oko minut, a prekinule su ga klupe oba tima. Predstavnik ŽFK Rada Suzana Tanasković koja se juče našla u ulozi trenera “građevinarki” za Novosti objašnjava šta se dogodilo.

– Kao akter same utakmice mogu da kažem da je ovo sramota za ženski fudbal. Naše fudbalerke su učene da ne reaguju i da iskuliraju takvu situaciju. Na snimku se može vidjeti da je to naša igračica i uradila. Nakon drugog isuviše nasilničkog odgurivanja, druga naša fudbalerka nije dopustila da neko njenu drugaricu “gazi” i uletjela je u klinč. Da sve bude gore sudije se nisu udostojili da pokušaju da razdvoje djevojke već su to posmatrali i činilo se uživali u tom prizoru – rekla je Tanaskovićeva.

 

View this post on Instagram

 

Skandal na utakmici Razvojne lige za devojčice Kolubara-Rad 1:0 OBAVEZNO POGLEDATI‼️‼️

A post shared by ЖФК РАД Београд (@zfkrad) on

Trener Rada ističe da će kazniti svoje igračice zbog događaja na terenu.

– Nesumnjivo je da će naše fudbalerke biti kažnjene jer nisu do kraja ispoštovale dogovor iz svlačionice. Ova situacija neka im bude za nauk i neka se dalje vode onim “ko tebe kamenom, ti njega hljebom – poručila je Suzana.

Ona ističe da se nakon meča dogodio još jedan incident.

– Po završetku utakmice naše igračice su se našle ispred svlačionice protivničkog tima, ne znam kako i zbog čega, jer sam dolazila sa terena i nastala je nova pometnja. Redari, kojih nije bilo u blizini, kao organi reda nisu ništa preduzeli. Već su sa strane gledali i posmatrali. Vidjevši hoškanje igračica doletjela sam sa terena, bila sam ponovo neprijatna i drska prema svojim igračicama. Ponavljam, protivnička djeca me nisu interesovala ni jednog trenutka, jer smatram da njih treba da umiruju njihovi predstavnici, ja nemam pravo da tuđu djecu razvlačim na terenu i po trotoaru – rekla je Suzana Tanasković za Novosti.

Ako je u ovom trenutku to uopšte bitno, fudbalerke Kolubare slavile su sa 1:0.