Jedinstvo Bihać

Jagodić: Nadam se da će u Vitezu pobijediti zaista bolji tim na terenu

VITEZ_JEDINSTVONAJAVA

Prvotimci Jedinstva apostrofirali su zavidan nivo trenutne fizičke spremnosti i odličnu timsku atmosferu, na čemu temelje optimizam pred gostovanje u Vitezu

Nogometaši bihaćkog Jedinstva ovog vikenda u okviru 23. kola Prve lige Federacije BiH gostuju u Vitezu. Šef stručnog štaba prvoligaša iz grada na Uni Vlado Jagodić istakao je važnost utakmice, ali i brojne probleme s kojima se suočava njegov tim, s obzirom na suspenzije i povrede.

„Pomalo je simptomatično da je moja ekipa u sedam kola nastavka prvenstva dobila čak tri crvena kartona. Poništena su nam tri gola i po mojoj procjeni četiri penala nedosuđena. Ne želim ništa dalje komentarisati, međutim moram primijetiti te zaista nelogične brojke. Zbog svega navedenog, bit ćemo značajno oslabljeni u Vitezu, gdje ne mogu igrati suspendovani Hodžić, Bijedić i Zečević, kao i povrijeđeni kapiten Nuspahić. Bez obzira na sve, najavljujem hrabar pristup i maksimalno zalaganje. Nadam se da će pobijediti zaista bolji tim na terenu“, rekao je Jagodić.

Prvotimci Jedinstva apostrofirali su zavidan nivo trenutne fizičke spremnosti i odličnu timsku atmosferu, na čemu temelje optimizam pred gostovanje u Vitezu.

„Prethodni meč s Orašjem moramo brzo zaboraviti, iako smo dobro igrali. Ekipu Viteza poštujemo, ali vjerujemo i u naše kvalitete. Dostigli smo respektabilan nivo fizičke spremnosti, u svlačionici imamo prijateljsku atmosferu i zbog toga ne sumnjamo u pozitivne ishode i ostanak u Prvoj ligi Federacije BiH“, riječi su golmana Jedinstva Vernesa Karavdića.

Bihaćki sastav trenutno ima sedam bodova više od Viteza, pa bi ishod subotnjeg ogleda trebao biti od velike važnosti u utrci za opstanak u ovom takmičenju.