Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prva liga FBiH

Jagodić uoči duela s “fenjerašem”: Želimo pobjedom pozdraviti navijače

jedinstvo bihac jagodic

Stanje na tabeli jeste razlog za optimizam, ali nikako i za potcjenjivački odnos, rekao je šef stručnog štaba Jedinstva Vlado Jagodić

Pred nogometašima Jedinstva je posljednja domaća utakmica jesenjeg dijela Prve lige Federacije BiH protiv Novog Travnika. Simpatizeri kluba smatraju kako je ovo idealna prilika za maksimalni bodovni plijen, s obzirom na to da bihaćki “crveno – bijeli” trenutno imaju 18 bodova više na kontu od sutrašnjeg rivala.

– Stanje na tabeli jeste razlog za optimizam, ali nikako i za potcjenjivački odnos. Respektujemo ekipu Novog Travnika. Cijelu sam sedmicu upozoravao svoje igrače na težinu i važnost ovog meča. Ipak, učinit ćemo sve da naše navijače pozdravimo pobjedom i uhvatimo priključak s vodećim timovima prvoligaškog poretka – rekao je šef stručnog štaba Jedinstva Vlado Jagodić.

Prvotimac Elvin Halavać ističe kako je kvaliteta na strani Jedinstva, što će se morati potvrditi i na terenu.

– Moramo ispoštovati ono što je šef struke isplanirao i ne bismo trebalo biti problema. Prenijet ćemo dobru atmosferu iz svlačionice na teren, te uz podršku naših vjernih navijača pokušati osvojiti sva tri boda – dodao je Halavać.

Sutrašnja utakmica između Jedinstva i Novog Travnika igra se na stadionu „Podno borića“ u Bihaću od 13 sati i 30 minuta.