Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sportske novosti

Jakirović glavni favorit za klupu zagrebačkog Dinama?

Velika Gorica: NK Gorica i HNK Rijeka u 22. kolu Prve HNL
16.02.2020., Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 22. kolo, NK Gorica - HNK Rijeka. Sergej Jakirovic Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Jakirović zadnjih dana očito odlično kotira, a da je i sam dobio neki mig da se pripremi za mogući dolazak potvrđuju i informacije da je već počeo tražiti saradnika ili više njih za stručni štab u Dinamu

Sergej Jakirović je napravio fenomenalan posao sa Zrinjskim u ovoj sezoni, te je s mostarskim klubom izdominirao jesenas u Premijer ligi BiH i postavio nekoliko rekorda.

Ubjedljivo su Plemići prvi na tabeli Premijer lige BiH i samo ih čudo može udaljiti od titule prvaka, ali mogli bi ostati bez Jakirovića ove zime.

Već se duže vrijeme Jakirović povezuje s Dinamom, a te špekulacije iz susjedstva sve su glasnije, pa su Sportske Novosti donijele nove informacije.

Naime, SN tvrde da Jakirović već sklapa stručni štab za posao u Dinamu, za koji je on sada glavni favorit ispred Zorana Zekića.

Jakirović zadnjih dana očito bolje kotira, a da je i sam dobio neki mig da se pripremi za mogući dolazak potvrđuju i informacije da je već počeo tražiti saradnika ili više njih za stručni štab u Dinamu.

Prvi izbor bio mu je Kristijan Polovanec, bivši Dinamov lijevi bek, koji slovi za talentiranog stručnjaka, a trenutno je član štaba Jerka Leke u drugoligašu Jarunu. No, Polovanec je, navodno, Jakirovićevu ponudu odbio jer bi nakon odlaska Branka Karačića trebao već početkom novog tjedna samostalno preuzeti klupu drugoligaša Sesveta.

Ono što zasad još ne znamo i ne možemo 100 posto tvrditi jest znači li sve to da će Jakirović sigurno biti novi Dinamov trener u nastavku sezonu ili je samo “dobio mig” da se pripremi ako do smjene na klupi uopće dođe, pa su u pitanju tek preliminarni razgovori s potencijalnim suradnicima jer, Željku Kopiću skočile su akcije nakon pobjede nad West Hamom. Ako Dinamo završi polusezonu uspješno kako se očekuje, tada bi on mogao postati prvi izbor, pišu Sportske novosti.