Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jedna loša i jedna dobra vijest za navijače Hrvatske

modric

Veznjak hrvatske reprezentacije Luka Modrić ozlijedio je aduktor desne noge i gotovo sigurno neće igrati protiv Španije u 3. kolu grupe D na Evropskom prvenstvu koje se igra u Francuskoj. Potvrdio je to liječnik hrvatske reprezentacije Boris Nemec u izjavi za HTV.

Modrić je protiv Češke (2-2) izašao iz igre u 62. minuti, a iako se činilo da ozljeda nije teška, dr. Nemec smatra da će igraču Reala ipak biti potreban odmor.

“Modrić nije najbolje, ima istegnuće aduktora i bojim se da za sljedeću utakmicu neće moći konkurisati. Mišić adukrtora je otečen i potrebno je dva, tri dana odmora da se sve smiri, te da Luka bude spreman za osminu finala kako se ozljeda ne bi pogoršala”, kazao je Nemec.

I dok je dr. Nemec obznanio lošu vijest, prvi čovjek HNS-a umirio je nogometne fanatike u našem zapadnom susjedstvu.

UEFA upozorila navijače Hrvatske koje simbole smatra ustaškim

Švedski reprezentativac otkrio šta mu se desilo s licem

Na pitanje da li strahuje da će UEFA izbaciti Hrvatsku sa Evropskog prvenstva nakon incidenta koji su u petak u St. Etienneu izazvali hrvatski navijači, Davor Šuker je kazao:

“Neće nas izbaciti, ponovno će nas kazniti. Mi ćemo platiti, ali ćemo i dalje pozivati ljude da dođu na naše utakmice”.

Schildenfeld: Sve su nam razj…

“Nemam riječi, sve su nam razje…. Kakvi kreteni, sve ih u zatvor treba strpati”, izjavio je nakon utakmice Hrvatska – Češka Gordon Schildenfeld.

“Mi smo osigurali prolazak dalje, ali umjesto da se veselimo, mi moramo strahovati zbog tih divljaka. Na kraju smo i pobjedu doveli u pitanje, jer definitivno smo izgubili koncentraciju u završnim sekundama”, izjavio je hrvatski reprezentativac.

Čačić: To su teroristi

“To nisu navijači, to su su bili teroristi, bio je to teror huligana, a mene boli što se naša država ne želi uhvatiti u koštac s tim problemom”, kazao je selektor hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić nakon utakmice protiv Češke.

“Bio je to teror huligana, nažalost Hrvatska se još jednom osramotila pred cijelim svijetom. Većina naših navijača je korektno navijala, bio je to isključivo teroristički čin. Nadam se da će biti otkriveni i kažnjeni”, kazao je Čačić.