Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

finale

Jesu li baš Isco i Asensio toliko loši da se Arapi danas “uzdaju” u njih

asensio isco

Dečko iz Zagreba početkom 2000-tih karijeru je gradio baš u Španiji: Valladolidu, Zaragozi i zadnju godinu u Murciji

Alen Peternac dio je velike grupe hrvatskih stručnjaka koja radi u stručnom štabu Zorana Mamića i koja je odvela emiratski Al-Ain do finala klupskog Svjetskog prvenstva s Realom (danas, 17:30).

Dečko iz Zagreba početkom 2000-tih karijeru je gradio baš u Španiji: Valladolidu, Zaragozi i zadnju godinu u Murciji.

Za Radio Marca je govorio uoči finala s Realom.

– Real je svugdje i uvijek favorit, ali vjerujte: i Al-Ain je dobra ekipa. Dečki stvarno vrhunski odgovaraju na sve zahtjeve koje mi postavimo pred njih. Mi u finale idemo po iznenađenje.

U jednoj utakmici sve je moguće, ali s druge strane ipak će biti trostruki uzastopni prvaci Evrope i branitelji naslova svjetskih prvaka…

– Objektivno, Real je najveći svjetski klub svih vremena no svi vide da im ove sezone ponešto ipak nedostaje. Primjerice Isco i Asensio… Impresivni igrači, ali kao da jednostavno nisu u optimalnoj formi, kao da još nisu uhvatili pravi ritam. Imamo šanse!


Kladionice se baš i ne slažu s prognozama Peternaca. MOZZART je šanse Al-Aina za osvajanje titule procijenio na 9 prema 1.

KVOTA na pobjedu Reala od barem dva gola razlike je 1.60. MOZZART nudi i okladu na ishod pobjeda Reala i 4+ golova na utakmici.

Pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA na današnje finale Real Madrid – Al-Ain.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!