Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za sp

Još jedan cirkus s VAR-om: Pogledajte kako je Messiju sinoć poništen gol

messi (1)

Prekršaj je napravljen na lijevoj strani argentinskog napada, prije nego što je lopta najprije promijenila stranu te se ponovno vratila na istu i stigla do Messija, koji je zabio gol za, činilo se, 2:1

Reprezentacija Argentine nije uspjela slaviti i u 3. kolu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Paragvaj je gostovao u Buenos Airesu i izvukao bod odigravši 1:1.

Iako su Argentinci bili mnogo bolji i zabili pogodak za 2:1, on je poništen zbog prekršaja koji je ustanovljen nakon pregledavanja VAR snimke. Strijelac gola bio je Messi, koji je bio nezadovoljan činjenicom da je sudac vratio prekršaj otprilike 30-ak sekundi ranije od trenutka kada je postignut gol.

Prekršaj je napravljen na lijevoj strani argentinskog napada, prije nego što je lopta najprije promijenila stranu te se ponovno vratila na istu i stigla do Messija, koji je zabio gol za, činilo se, 2:1.

Linijski sudac bio je nedaleko od te situacije i nije ništa signalizirao glavnom sucu, koji je bio udaljen 15-ak metara od aut-linije gdje se prekršaj dogodio.

Argentinci su proslavili pogodak, no nakon toga je brazilski sudac Claus otišao do VAR monitora, pogledao spomenutu situaciju pa poništio gol.

Messi je virio preko ramena suca u monitor na kojem je gledao snimku i nije djelovao zadovoljno. No, sudac je odlučio poništiti njegov pogodak, iako je nakon spornog prekršaja odigrano više od 10 dodavanja prije postizanja gola.

Uostalom, čovjek na kojem je napravljen prekršaj stigao se još vratiti u odbranu i pokušati pomoći, no nije uspio.