FK Sarajevo

Još nije definisan stepen povrede Ahmetovića

ahmetovic siroki

Istakli su da će uskoro informisati javnost o zdravstvenom stanju svog napadača, te koliko bi Ahmetović trebao odsustvovati sa terena

Fudbalski klub Sarajevo obavještava sve navijače i javnost da još uvijek nije definisan tačan stepen povrede prvotimca Mersudina Ahmetovića, nakon utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, saopštili su iz FK Sarajevo.

”U narednom periodu uz kompletiranu dijagnostiku bit će definisano i konačno stručno mišljenje medicinskog tima FK Sarajevo, te terapijski i rehabilitacioni proces”, istakli su u saopštenju za javnost FK Sarajevo, te kako prenosi Anadolu Agency (AA) zamolili ”navijače, medije i javnost za strpljenje i podršku u ovim momentima”:

”Pored toga, molimo sve da poštuju privatnost igrača koji je u godinama iza nas pokazao požrtvovanost na terenu, sportski duh i ljudsku veličinu.”

Istakli su da će uskoro informisati javnost o zdravstvenom stanju svog napadača, te koliko bi Ahmetović trebao odsustvovati sa terena.

Prema informacijama koje su sinoć objavili pojedini bh. portali, Ahmetović je ”povrijedio križne ligamente i za njega bi sezona mogla biti završena”.