Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Josip Bevanda od 1. januara neće biti direktor NK Široki Brijeg

28/12/2016

Josip Bevanda, dugogodišnji direktor Nogometnog kluba Široki Brijeg, više neće obnašati ovu dužnost zbog isteka mandata 31. decembra 2016. godine, saopšteno je iz hercegovačkog premijerligaša, javlja Anadolu Agency (AA).

“Bevanda se na odlasku zahvaljuje svim suradnicima iz vodstva kluba, radnoj zajednici, trenerima, igračima i navijačima NK Široki Brijeg, svima koji su proteklih godina svojim radom ili potporom na bilo koji način doprinijeli uspjesima kluba, uz želju da se u što skorije vrijeme izabere novo klupsko vodstvo i NK Široki Brijeg zadrži stečenu razinu ugleda i sportskih rezultata, a po mogućnosti i da ih nadmaši”, navodi se u saopštenju za javnost na oficijelnoj internet stranici NK Široki Brijeg.

Josip Bevanda, izgubio je i na izborima u Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine (N/FS BiH), održanim 22. decembra, kada nije izabran za člana Izvršnog odbora u novom mandatu.

Komentari