Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Srbiji zgroženi

Jović pobjegao iz madridske samoizolacije u Beograd zbog djevojke?

jovic_sofija

Jović je navodno iz Španije, države koja ima više od 15 hiljada zaraženih smrtonosnim virusom, otišao privatnim avionom

Trey Thompkins, košarkaš Reala, prošle sedmice bio je pozitivan na koronavirus. Odmah nakon toga i košarkaši i nogometaši Reala morali su u samoizolaciju.

Srpski napadač tada je otkrio da je koristio isti bazen kao zaraženi košarkaš.

“Jutros smo otišli na trening, ali su iz uprave došli i rekli da nemamo trening niti bilo što iduće dvije sedmice. Svi moramo biti kod kuće i ne smijemo napuštati Madrid. Kako sam ozlijeđen, ne treniram posljednja dva dana. Koristio sam isti bazen kao i zaraženi košarkaš, ali nemam simptome. Osjećam se dobro”, rekao je tada Jović.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Luka Jovic (@lukajovic)


Danas srpski mediji javljaju da je Jović prekršio pravilo samoizolacije te da je otišao u Beograd na rođendan svoje djevojke. Beoradski mediji pišu da je obilazio beogradske restorane i bio u kontaktu s drugim ljudima, dok B92 javlja da je ovim potezom razljutio premijerku Srbije Anu Brnabić.

“Postoje primjeri nogometaša koji imaju milionske ugovore u stranim zemljama, a dolaze ovdje i nisu u izolaciji. Pozabavit ćemo se njima”, poručila je premijerka Srbije.

Jović je navodno iz Španije, države koja ima više od 15 hiljada zaraženih smrtonosnim virusom, otišao privatnim avionom. Po dolasku u Srbiju morao je u samoizolaciju na 14 dana, ali je to pravilo navodno prekršio.