Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Real Madrid

Jović u samoizolaciji, bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronavirusom

luka jovic

Jović sada vjerovatno neće trenirati i neće biti u konkurenciji za utakmice Real Madrida, koji je sve bliže naslovu šampiona Španije.

Luka Jović, fudbaler Real Madrida otišao je u samoizolaciju zbog predostrožnosti nakon što je bio u kontaktu sa prijateljem koji je pozitivan na testu na koronavirus, objavili su u srijedu španski mediji, prenosi Anadolu Agency (AA).

Srbijanski napadač je bio negativan na testu na COVID-19, ali mora preduzeti mjere predostrožnosti koje su dio smjernica Vlade Španije u cilju sprečavanja širenja novog koronavirusa.

Jović sada vjerovatno neće trenirati i neće biti u konkurenciji za utakmice Real Madrida, koji je sve bliže naslovu šampiona Španije. Međutim, to ne bi trebalo previše poremetiti “kraljevski klub“ koji je u naleti od početka nastavka sezone, koja je bila prekinuta zbog pandemije koronavirusa. Naime, Jović sve manje igra za Real, a u nastavku sezone od trenera Zinedinea Zidanea dobio je tek nekoliko minuta u sudijskoj nadoknadi posljednjeg duela protiv Athletic Bilbaa.

Real poslije 34 odigrana kola španske La Lige drži lidersku poziciju sa 77 bodova, četiri više od drugoplasirane Barcelone.