Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

serija a

Juve i Roma trampili igrače, Staroj Dami u tom poslu i 10 miliona eura

pellegrini (1)

Sutra bi se trebali odraditi ljekarski pregledi oba igrača

Dok Juventus čeka potpise Matthijsa De Ligta, Adriena Rabiota i Gigija Buffona, odradili su razmjenu lijevih bekova s Romom.

Tako će 20-godišnji Luca Pellegrini put Torina, a 26-godišnji Leonardo Spinazzola postaje igrač Rome. Budući da Roma cijeni Pellegrinija 15 miliona eura, a Juve Spinazzolu 25 miliona eura, Roma bi trebala Staroj dami uplatiti još deset miliona eura.

Sutra bi se trebali odraditi ljekarski pregledi oba igrača. Spinazzola, povremeni italijanski reprezentativac, produkt je Juventusove akademije i prošle sezone je odigrao 14 utakmica i 912 minuta te jednom zabio i asistirao.

Prvi dio sezone bio je ozlijeđen.

Pellegrini je pak U-21 italijanski reprezentativac koji je zadnjih šest mjeseci bio na posudbi u Cagliariju gdje je u 18 nastupa imao dvije asistencije u 1.128 minuta igre.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.