Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nije bilo mjesta

Juventus nije prijavio Mandžukića i Cana za Ligu šampiona

mario-mandzukic-emre-can-juventus

Klub mi je rekao i obećao nešto drugo prošle nedjelje. Po mene je bio došao Paris Saint-Germain, ali sam odlučio ostati u Juventusu, rekao Can

Fudbalski klub Juventus prijavio je igrače za Ligu šampiona, a na listi nije bilo mjesta za prošle sezone standardne prvotimce Hrvata Marija Mandžukića i Nijemca Emrea Cana, prenosi Anadolu Agency (AA).

Umjesto njih, javljaju italijanski mediji, trener Maurizio Sarri na listu od 22 igrača uvrstio je Blaisea Matuidija i Gonzala Higuaina. Na listi nema ni kapitena Giorgija Chiellinija, ali zbog teške povrede križnih ligamenata radi koje će morati pauzirati šest mjeseci.

“Izuzetno sam šokiran. Naš razgovor je trajao minutu i nisu mi dali nikakav razlog. To me naljutilo i iznerviralo. Izvući ću zaključke i razgovarati sa klubom nakon što se vratim iz reprezentacije. Klub mi je rekao i obećao nešto drugo prošle nedjelje. Po mene je bio došao Paris Saint-Germain, ali sam odlučio ostati u Juventusu. Uslov je bio da budem u timu za Ligu šampiona“, rekao je ljutiti Can za njemačke medije.

Među onima koji su prijavljeni za Ligu šampiona nalazi se i povratnik Gianluigi Buffon, a tu su i novajlije Matthijs de Ligt, Aaron Ramsey, Danilo, Adrien Rabiot i Merih Demiral.

Juventus će u Ligi šampiona igrati u grupi “D“ sa Atletico Madridom, Bayer Leverkusenom i Lokomotivom Moskva. U prvom kolu 18. septembra “stara dama“ će gostovati kod glavnog konkurenta za prvo mjesto Atletica.