Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Juventus slavio nad Romom: Džeko odigrao cijeli meč, povreda Pjanića

juve roma333

Nogometaši Juventusa slavili su u derbiju Serie A nad Romom rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Gonzalo Higuain.

Prvu priliku na utakmici imao je Juventus u 10. minuti igre. Mario Mandžukić je s desne strne ubacio na sredinu kaznenog prostora gdje je natrčao Higuain, ali je Szczesny uspio odbraniti.

Ali brzo se Higuain osvetio gostujućem golmanu. U 14. minuti je Khedira osvojio loptu na sredini terena, a argentinski je napadač napravio pravi slalom kroz Rominu obranu.

Najprije je nemoćnog ostavio Danielea de Rossija koji je završio na podu, a potom je ispao i Manolas. Higuain je akciju završio silovitim udarcem po sredini.

Edin Džeko je samo dvije minute kasnije zaradio žuti karton jer se žestoko svađao s glavnim sudijom Orsatom nakon što su igrači Rome tražili slobodan udarac zbog prekršaja nad Gersonom na vrhu kaznenog prostora.

http://www.dailymotion.com/video/x55k8kl_dzek-zuti-j-r_sport

Roma je ozbiljnije zaprijetila tek pred kraj poluvremena. Bila je gužva u Juventusovom kaznenom prostoru, ali su domaći igrači nakon nekoliko neuspješnih pokušaja ipak uspjeli očistiti opasnost.

http://www.dailymotion.com/video/x55kd9y_pjnke-povreda-j-r_sport

Miralem Pjanić je u 49. minuti ostao ležati na travnjaku. Trčao je prema lopti, ali je odjednom stao i uhvatio se za leđa. Morao je izaći s ljekarima izvan terena, a dvije minute kasnije je Allegri napravio zamjenu pa je umjesto bh. veznjaka uveo Juana Cuadrada.

Najveću priliku u nastavku utakmice Juve je dočekao u 70. minuti igre. Mario Mandžukić je namjestio loptu petom za Stefana Sturara koji je snažno tukao po golu, ali je Szczesny lijepom paradom blokirao udarac.

http://www.dailymotion.com/video/x55k86e_hg-j-r-1-0_sport