Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ernesto Valverde

Kad se nešto ovako dogodi Messiju, onda staje svijet

messi-povreda

Kakav zapravo status u Barceloni ima aktuelni osvajač Fifine nagrade za najboljeg igrača svijeta, govori i Valverdeova izjava poslije utakmice

Muke za Barcelonu i Ernesta Valverdea. Lionel Messi zamijenjen je na poluvremenu protiv Villarreala (2:1) na Camp Nouu zbog povrede prepone. Bila je to prva utakmica koju je počeo ove sezone u La ligi poslije problema s povredom lista tokom priprema.

Argentinac ima velikih problema s povredama na početku aktualne sezone. U predsezoni je povrijedio list zbog čega nije putovao s ekipom na američku turneju, a zbog toga je prvi put započeo utakmicu tek u šestom kolu Primere.

Messi je inače ove sezone igrao samo još na utakmicama s Dortmundom, kada je ušao poslije sat vremena igre, i s Granadom kada je ušao na poluvremenu. U dvoboju s Villarrealom je asistirao za gol. Inače, bila mu je to prva utakmica poslije dodjele priznanja Fife za najboljeg igrača svijeta u 2019. godini.

Kakav zapravo status u Barceloni ima aktuelni osvajač Fifine nagrade za najboljeg igrača svijeta, govori i Valverdeova izjava poslije utakmice.

“Kada se nešto desi Messiju, svijet se zaustavlja. Ali čini se da nije ništa više osim blagog problema s aduktorom i zamijenili smo ga samo zbog opreza”, rekao je Valverde.

Messija danas očekuju novi pregledi. Kako sada stvari stoje, neće konkurisati za ligašku utakmicu protiv Getafea, a upitan je i za susret 2. kola Lige prvaka protiv Intera.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.