Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

napadač hajduka

Kalinić: Džeko je jedan od najboljih s kojima sam igrao

nikola kalinic – Ivo Cagalj – Pixsell

Gdje je god igrao pokazivao je svoju vrijednost i sigurno je na mom osobnom podiju najboljih s kojim sam igrao, zajedno s Ivanom Perišićem i Lukom Modrićem – rekao je Kalinić

Nikola Kalinić, odnedavno napadač Hajduka, još je uvijek poprilično zanimljiv italijanskim medijima. Tako je dao intervju za rimski dnevnik “Il Messaggero” u kojem se na upit novinara dotaknuo i Edina Džeke, reprezentativca BiH koji je Romu zamijenio milanskim Interom.

– Ne znam njegove razloge odlaska, ali sam siguran da će nakon Rome napraviti velike stvari i u Interu. Gdje je god igrao pokazivao je svoju vrijednost i sigurno je na mom osobnom podiju najboljih s kojim sam igrao, zajedno s Ivanom Perišićem i Lukom Modrićem – rekao je Kalinić.

Bivši hrvatski reprezentativac bio je jedno vrijeme suigrač Džeki u Romi (2019./20.).

Za vrijeme predstavljanja u Hajduku Kalinić je otkrio kako je uoči dolaska na Poljud razgovarao s kapitenom reprezentacije BiH.

– Baš su me zvali Ivan Perišić i Edin Džeko. Neću vam ništa otkriti, rekao sam Perišiću da je sve na njemu, kao što je sve bilo i na meni. Ne želim skupljati poene na tome koliko sam se odrekao i čega sam se odrekao. Želim ih skupljati na terenu, a nadam se da ćemo ondje biti dobri – kazao je Kalinić prije desetak dana.