Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Širokog

Karačić: Nećemo se braniti protiv Zrinjskog

siroki sarajevo

Nadam se kvalitetnoj utakmici, a mi ćemo učiniti sve da ostvarimo što bolji rezultat

Nakon pobjede 3:2 u srijedu nad Mladosti nakon što su gubili 2:0, nogometaši Širokog Brijega u nedjelju gostuju u Mostaru kod Zrinjskog u susretu 11. kola Premijer lige BiH.

Uoči hercegovačkog derbija trener Širokog Toni Karačić izjavio je kako se njegova ekipa napunila samopouzdanjem te ne ide u Mostar s bijelom zastavom.

– Nadam se kvalitetnoj utakmici, a mi ćemo učiniti sve da ostvarimo što bolji rezultat. Pod Bijelim brijegom nećemo se braniti. Cijenimo i maksimalno respektiramo Zrinjskog, ali neće biti iznenađenje ako u nedjelju i pobijedimo te uhvatimo kakav-takav priključak s gornjim domom, gdje je Širokom objektivno i mjesto – kazao je Karačić na konferenciji za novinare.

Svi igrači, osim Jovića koji ima tri žuta kartona, u konkurenciji su za ekipu, a Karačić novinarima nije otkrio ko će ga zamijeniti.

Trener Širokog kazao je kako Široki ima dovoljan broj kvalitetnih igrača na krilnim pozicijama koji mogu zamijeniti Jovića.

U utakmici protiv Mladosti veliku grešku napravio je golmanr Širokog Martin Zlomislić i poklonio pogodak gostima, no Karačić je ustvrdio kako se radi o mladom i kvalitetnom golmanu koji je projekt kluba i s kojim treba imati strpljenja, priopćeno je na internetskoj stranici NK Široki Brijeg.