Trener Širokog

Karačić: Očekujem dobru utakmicu i nadamo se najboljem

karacic siroki3 (1)

Krilni napadač Ivan Ikić od kojeg Širokobriježani puno očekuju, najavio je ovu utakmicu i kazao kako ih očekuje teška utakmica, ali da vjeruju u dobar ishod

NK Široki Brijeg u 2. kolu m:tel Premijer lige BiH gostuje kod povratnika u ligu FK Rudar iz Prijedora.

Utakmica će se održati u nedjelju, 25. srpnja na Gradskom stadionu u Prijedoru u 17 sati.

Trener Širokobriježana Toni Karačić na konferenciji za novinare je naglasio da su ovaj tjedan iskoristili za odmor i regeneraciju od nekoliko teških utakmica, najprije u UEFA Konferencijskoj ligi i otvaranje sezone u Premijer ligi protiv Zrinjskog na Pecari.

– Ovaj tjedan smo se kvalitetno odmorili i pripremili momčad za ovo gostovanje. Očekuje nas protivnik koji je ponovno ušao u Premijer ligu i dosta teška utakmica. Međutim, mi smo se dobro odmorili i na neki način se iščistili od ovih teških utakmica koje smo imali. Zato očekujem dobru utakmicu s naše strane i nadamo se najboljem, a to je svakako pobjeda – naglasio je Karačić i dodao da je Božo Musa potpuno spreman za utakmicu.

Krilni napadač Ivan Ikić od kojeg Širokobriježani puno očekuju, najavio je ovu utakmicu i kazao kako ih očekuje teška utakmica, ali da vjeruju u dobar ishod.

– Protiv Rudara nas čeka teška utakmica, ali dobro smo ih analizirali. U svlačionici vlada odlična atmosfera. Nakon ovih prvih utakmica nastavili smo dobro raditi i trenirati, a na ovo gostovanje idemo po tri boda – istaknuo je Ikić.

Karačić je čestitao Rudaru povratak u Premijer ligu i osvrnuo se i na infrastrukturu.

– Mi se pripremamo na sve uvjete u kojima moramo igrati. Igramo u popodnevnim satima tako da će biti i vrućina, a ja sam dobio informaciju da njihov teren nije baš u najboljem stanju. Međutim, mi to ne želimo uzimati kao nekakav alibi. Kroz pripremu za utakmica smo naglasili sve elemente, a nadam se da ćemo se što bolje prilagoditi uvjetima i pružiti kvalitetnu igru – rekao je trener Širokobriježana.

Ivan Ikić je dodao da je važan pristup i da pobjeda neće izostati, a da mu nije toliko važno tko će biti strijelac.

– Navijači i ostatak ekipe očekuju da mi koji igramo prema naprijed budemo opasni i realiziramo naše prilike. Ja se nadam da ću u ovoj utakmici postići pogodak, ali najvažnije je da uzmemo tri boda, a nije važno tko će biti strijelac – zaključio je Ikić.