Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kinezima puk`o film: Pioli otpušten, Sabatini novi sportski direktor

inter

Stefano Pioli dobio je otkaz sa mjesta trenera Intera tri kola prije kraja Serije A.

“Nerazzurri” su na devet bodova od mjesta koje vodi u Ligu Evrope, pa su odlučili da prije kraja sezone smijene trenera.

Pioli je došao na Meazzu u novembru, ali je tim osvojio samo dva boda u posjlednjih deset kola, a poražen je u prethodna tri.

Ekipu će do kraja sezone predvoditi trener mladog tima Stefano Vecchi, a debi će imati protiv Sassuola narednog vikenda na domaćem terenu.

Kao novi trener “Nerazzurri” prethodnih sedmica se najavljivao Luciano Spalletti, koji će na kraju sezone da napusti Romu.

Mada su se donedavno glasno pominjali astronomski poslovi sa Antonijom Conteom ili Diegom Simeoneom, sadašnji trener Rome iskočio je u prvi plan pošto je za novog tehničkog direktora postavljen – Walter Sabatini!

Početak saradnje trebalo bi da bude ozvaničen najkasnije do podneva, pošto su “Nerazzurri” zakazali vanrednu konferenciju za štampu, javljaju svi dobro obaviješteni mediji na Čizmi.

Nekadašnji sportski direktor Rome prihvatio je kasno sinoć novu funkciju, a ujedno i sa čelnicima Intera dogovorio da bude novi koordinator vlasničkog konzorcijuma Suning.

Tačnije, spojnica između kluba i prebogatih vlasnika Intera, zadužen za nadgledanje svih poslova u klubu.