Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Fudbaler Zrinjskog

Kiš: Ne idemo na Villa Park na izlet, dat ćemo sve od sebe

tomislav kiš
Foto: HŠK Zrinjski You Tube/Screenshoot

Kada je u pitanju utakmica drugog kola UEFA Evropske Konferencijske lige protiv Aston Ville u Birminghamu, Kiš je poručio kako njegov tim tamo neće ići na izlet

Zrinjski je jučer u Konjicu slavio pobjedu sa 2:0 protiv Igmana, a dvostruki strijelac u pobjedi aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine bio je Tomislav Kiš.

On je najprije poručio kako je teren u Konjicu bio težak za igru, ali da su zasluženo uzeli tri boda.

“Bio je stvarno težak teren. Nikad nije lako i evo igramo svaka tri dana. Velika je potrošnja, ali evo ušli smo u dobru formu i u četvrtoj uzastopnoj utakmici smo došli do pobjede. Treba ići od utakmice do utakmice i mislim da smo zasluženo uzeli tri boda“, kazao je Kiš, te se osvrnuo na Nemanju Bilbiju koji mu je jučer oba puta asistirao za pogodak:

“Nemanja me je našao dva puta stvarno fantastično i, uvijek kažem, ovaj put sam ja postigao dva gola, a sljedeći put će možda neko drugi. Bitno je da dolazimo do pobjeda i uzimamo bodove, što je najbitnije“, krekao je Kiš, prenosi Scsport.ba.

Kada je u pitanju utakmica drugog kola UEFA Evropske Konferencijske lige protiv Aston Ville u Birminghamu, Kiš je poručio kako njegov tim tamo neće ići na izlet.

“Ići ćemo gore i uživati. Dat ćemo sve od sebe i šta Bog da, odnosno šta bude, bude. Ne idemo sigurno tamo na izlet, već da damo sve od sebe. Igrali smo i protiv AZ Alkmaara, pa eto kako se završilo. Bit će naravno teško, radi se o odličnoj ekipi, ali fudbal se igra 11 protiv 11, pa ćemo vidjeti, završio je Kiš.