Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kjosevski se vraća na gol Želje, ali bez kapitenske trake

kjosevski trening

Fudbaleri Željezničara jučer su otputovali u Međugorje, gdje će ostati sve do sutrašnje utakmice 14. kola BHT Premijer lige BiH protiv Zrinjskog na stadionu pod Bijelim brijegom.

Vedran Kjosevski, protiv kojeg je nakon utakmice sa GOŠK-om pokrenut disciplinski postupak, nakon povratka sa reprezentativnog okupljanja vraćen je u tim, a iz kluba se još nisu oglasili da li je Kjosevski kriv ili ne, te da li će snositi neke kazne.

Sada već bivši kapiten Željezničara, našao se pred “Disciplinskom komisijom” Plavih sa Grbavice, jer je navodno nakon utakmice protiv GOŠK-a (Plavi poraženi na Grbavici sa 1:2 op.a.) kupovao alkohol.

Kako pišu Sportske.ba, Kjosevski će sutra stajati na golu Željezničara protiv Zrinjskog, a Irfan Fejzić koji je branio protiv Čelika na Grbavici će se vratiti na klupu.

Ipak, prema istom izvoru, kapitenska traka, koja je nakon suspenzije Kjosevskog dodijeljena napadaču Sulejmanu Krpiću, koji je ljetos stigao na Grbavicu, neće biti vraćena Željinom reprezentativnom golmanu.

Zrinjski i Željezničar sutra od 15. sati igraju svoju utakmicu 14. kola BHT Premijer lige BiH, a glavni sudija je Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.