Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Klopp objasnio zašto je Sakho otjeran sa priprema

Jurgen-Klopp-368774

Jurgen Klopp je bjesan! Mamadou Sakho ga ne sluša, krši klubska pravila, pa je trener Liverpula odlučio da dokaže ko je šef.

Razume se, Klop je bez dvoumljenja upotrebio moć lične funkcije i snagu autoriteta pa je Sako brzopotezno deportovan za Englesku i to direktno sa Liverpulove turneje po SAD.
Zbog toga će se francuski štoper već sljedeće sedmice naći pred klupskim organima, a pošto se Kloppova ne poriče ostaje da se vidi šta sve Mamadoua još može da snađe.

“Mi imamo neka pravila i moramo da ih poštujemo. Eto on je skoro propustio let iz Liverpula za San Francisco, zatim terapije, da bi na kraju kasnio i na ručak sa ekipom. Ja ovdje gradim timski duh, pa mislim da je najbolje da ode kući u Liverpul”, oštar je, direktan Jurgen Klopp koji usput i dodaje kako nema apsolutno ništa lično protiv Mamadoua Sakhoa…

“Pitate me za njega? Imate pravo na svako pitanje i ja ću vam dati generalan odgovor. Mene ne zanima novac igrača, ustvari to nema nikakve veze sa mojim poslom. Moj zadatak je da zajedno stvorimo atmosferu u kojoj ćemo učiti i stvarati dobre stvari”, rekao je Klopp, koji će upravi Liverpula potanko objasniti kakve su to sve varnice sijevale između njega i Sakhoa.