Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"NEMA POJAČANJA"

Kloppa naljutilo pitanje: Osam godina ne mogu shvatiti zašto me ispitujete istu stvar

klopp pitanje
FOTO: Screenshot
Klopp

Možete li mi vi reći koji to klub prodaje top stopera? Ne bilo kakvog, nego najboljeg jer takav će igrati za Liverpool

Liverpool u januarskom prijelaznom roku neće potpisivati igrače kojima bi zaoštrio konkurenciju u zadnjoj liniji, potvrdio je Jürgen Klopp.

Jedini način da se to promijeni je da mu neko takvog igrača ostavi pod božićnim drvcem. Joel Matip mogao bi propustiti ostatak sezone pa je na konferenciji za medije kojom je najavljivao utakmicu protiv Crystal Palacea Klopp upitan hoće li dovesti igrača kojim će popuniti brojku stopera u ekipi koju vodi.

“Već osam godina ne mogu shvatiti zašto me ispitujete istu stvar. Stalno govorite o transferima kao da je to najjednostavnija stvar na svijetu. Pronaći igrača, pronaći novac za njega, a kao da ga imamo beskonačno puno, ne shvaćam to. Svi govore isto, mediji, navijači, svi”, rekao je Klopp pa nastavio:

“Sve košta, a igrač mora biti pravi. Možete li mi vi reći koji to klub prodaje top stopera? Ne bilo kakvog, nego najboljeg jer takav će igrati za Liverpool. Sad ih imamo četvoricu i ne treba nam peti. Osim ako bude ozljeda, onda bi moglo biti problematično zbog broja utakmica koji imamo.”

“Ne živimo u nekom čarobnom svijetu u kojem možemo dovesti stopera svjetske klase dok drugi ne ozdravi i bude spreman. Ako ih neko ne stavi ispod našeg božićnog drvca i ne kaže nam da možemo koristiti koliko god će nam biti potreban… Nisam o tome razmišljao, ali mislim da nećemo nikog dovesti”, zaključio je Klopp.