Fudbal

bez kontakta

Klubovi iz Premiershipa počeli trenirati, očekuje se nastavak sezone

19/05/2020

Kako je saopšteno, na jučerašnjem sastanku klubova Premijer lige jednoglasno je usvojena odluka da se fudbalske ekipe vrate treninzima, tako što će raditi u manjim grupama, držeći socijalnu distancu, a kontakt neće biti dozvoljen

Klubovima u engleskom Premiershipu od danas je dozvoljeno da se vrate grupnim treninzima, odlučeno je na sastanku premijerligaša.

Kako je saopšteno, na jučerašnjem sastanku klubova Premiershipa jednoglasno je usvojena odluka da se fudbalske ekipe vrate treninzima, tako što će raditi u manjim grupama, držeći socijalnu distancu, a kontakt neće biti dozvoljen.

“Odluka je donijeta uz konsultaciju sa igračima, menadžerima, ljekarima, nezavisnim ekspertima i vlastima. Striktan medicinski protokoli osigurat će da se svi vrate treninzima u najsigurnijem okruženju. Zdravlje i dobrobit svih učesnika Premijer lige je prioritet. Nastavit ćemo da se konsultujemo sa fudbalerima, trenerima i klubovima kako bismo razvili protokol za kontaktne treninge”, navedeno je u saopštenju, prenosi Tanjug.

To je, inače, prvi korak ka nastavku takmičenja u Premiershipu, koja je prekinuta 13. marta zbog pandemije koronavirusa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.