ostali u konkurenciji

Ko će biti proglašen najboljim u Evropi, De Bruyne, Jorginho ili Kante?

medium_2021-08-19-9710a5f03f

Belgijanac Kevin de Bruyne (Manchester City), talijanski Brazilac Jorginho i Francuz N'Golo Kante (oba Chelsea) ostali su u igri za prestižnu nagradu koja će biti dodijeljena 26. kolovoza na ždrijebu skupina za Ligu prvaka

Europski nogometni savez (UEFA) objavio je na svojim web stranicama imena trojice preostalih kandidata za nogometaša godine u Europi.

Belgijanac Kevin de Bruyne (Manchester City), talijanski Brazilac Jorginho i Francuz N'Golo Kante (oba Chelsea) ostali su u igri za prestižnu nagradu koja će biti dodijeljena 26. kolovoza na ždrijebu skupina za Ligu prvaka.

Tri najbolja Europljanina izabrali su izbornici 24 reprezentacije s Europskog prvenstva, 80 trenera klubova koji su igrali u grupnoj fazi Lige prvaka i Europske lige te 55 novinara, po jedan iz svake članica UEFE.

U konkurenciji za najbolju igračicu Europe ostale su Nizozemka Lieke Martens, te Španjolke Jennifer Hermoso i Alexia Putellas.

U igri za priznanje za trenera godine ostali su Španjolac Josep Guardiola (Manchester City), talijanski izbornik Roberto Mancini i Nijemac Thomas Tuchel (Chelsea).

Svečana dodjela nagrada održat će se sljedećeg četvrtka u Istanbulu, prenosi Hina.