Fudbal

Odgovor novinarima

Kolašinac o napadu na njega i Ozila: Mentalno je bilo jako teško

19/09/2019

Kolašinac je na pres konferenciji pred utakmicu Evropske lige sa Frankfurtom govorio po prvi put o pokušaju napada na njegovog saigrača i njega, te je rekao da je to sada iza njega

REprezentativac BiH Sead Kolašinac  govorio je o pokušaju napada nožem na njega i njegovog saigrača iz Arsenala Mesuta Ozila.

Podsjetimo, njih dvojica su napadnuta u Sjevernom Londonu prošlog mjeseca sa namjerom da otmu automobil njemačkog veznjaka, ali u sve se umiješao bh. defanzivac koji je spasio svog saigrača.

On je na pres konferenciji pred utakmicu Evropske lige sa Frankfurtom govorio po prvi put o pokušaju napada na njegovog saigrača i njega, te je rekao da je to sada iza njega.

– Naravno da sam sretan što sam se vratio. Mentalno je bilo jako teško jer sam propustio nekoliko dana treninga, no sada sam tu, sretan sam jer sam se vratio u ekipu i što ću im moći pomoći na terenu, rekao je Kolašinac i dodao:

– Ne želim govoriti o detaljima onoga što se dogodilo. Desilo se i to pripada prošlosti. Isto je i sa Mesutom. Vratili smo se i fokusirani smo na naš posao i ekipu. Imamo veoma važnu utakmicu ispred nas protiv Frankfurta.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.