Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

reprezentativac bih

Kolašinac prvi put progovorio o napadu: “Stao je kraj mene i izvukao nož”

kolasinac

Jedan od napadača, Ashley Smith, dobio je deset godina zatvora zbog oružanog pokušaja pljačke, a njegov saradnik Jordan Northover je priznao krivnju i tek čeka izricanje kazne

Sead Kolašinac prvi put je progovorio o napadu koji su on i Mesut Ozil pretrpjeli tokom ljeta ispred Kolašinčeve kuće u Londonu.

Dvojica maskiranih napadača zaustavila su se na skuteru pokraj Ozilova vozila i napali ih. Nijemac se odvezao, a Kolašinac se sam suprotstavio napadačima koji su potom pobjegli.

“Mesut mi je došao u goste. Izašao sam da ga dočekam i odjednom se kraj nas stvorio skuter. Čuješ puno priča o takvim napadima, ali ne vjeruješ da i sam možeš biti meta. Tip je sišao sa skutera i izvukao nož. Pomislio sam ‘OK, došao je i moj red.’ Ostao sam miran i pokušao im se suprotstaviti. Bilo je stvarno strašno opasno, ali najvažnije je da smo se obojica izvukli. To je sad iza nas i želimo to zaboraviti”, rekao je Kolašinac koji je zajedno s Nijemcem zbog spomenutog incidenta propustio početak sezone.

Jedan od napadača, Ashley Smith, dobio je deset godina zatvora zbog oružanog pokušaja pljačke, a njegov saradnik Jordan Northover je priznao krivnju i tek čeka izricanje kazne.