Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kolašinac u Hercegovini posjetio školu koju je pohađala njegova majka

33893736_1456308451139716_5639589653636972544_o

Sead Kolašinac je propustio okupljanje reprezentacije zbog lakše povrede, a slobodno vrijeme iskoristio je za kratak odmor u Hercegovini. On je u Domanovićima kod Čapljine, mjesta gdje žive njegove daidže i gdje ima porodičnu kuću u koju dolazi svakog ljeta, posjetio osnovnu školu. Osoblje je bilo oduševljeno, a posebno su mu se obradovali mališani koji su iskoristili priliku za zajedničke fotografije.

– Naš Zmaj, ponos, igrač velikog Arsenala, Sead-Seo Kolašinac,odvojio je vrijeme i posjetio školu,u koju je nekada išla i njegova mama. Djeca nisu mogla vjerovati da je tu, a i nastavnici nisu mogli sakriti uzbuđenje. Svi su željno čekali svoj red za fotografiju,kojom će se hvaliti i koju će brižljivo čuvati. A Sejo je strpljivo, kulturno i sa smješkom ispoštovao sve nas. Ovog sjajnog igrača, osim fascinantnog fizičkog izgleda krase skromnost i lijep kućni odgoj, navedeno je na stranici škole.

U znak zahvalnosti i sjećanja na jučerašnji dan, direktorica je Kolašinu uručila prigodan poklon.

– Želimo Zmajeve, koji su postali dio našeg identiteta, gledati na sljedećem velikom takmičenju. I dok Sejo bude ostavljao srce na terenu, da mi sa ponosom kažemo da je bio u našoj školi i pokažemo fotografiju, poručeno je.