Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koljić: I navijači su čestitali, fotografisanje je dugo trajalo

elvir-koljic-transfer-craiova-1024×704

Elvir Koljić je u debiju za Crajovu postigao vodeći pogodak, a onda i asistirao za treći i konačnu pobjedu od 3:0. Trijumf je za navijače ovog kluba imao posebnu težinu jer je ostvaren protiv Dinama iz Bukurešta, tim koji je najveći Crajovin rival.

– Zaista fenomenalan osjećaj! Stadion je prelijep, navijači izuzetno glasni, a ambijent za priču! To me je ponijelo da dam sve od sebe i odigram dobru utakmicu. Na kraju, ispalo je da sam imao debi iz snova, kakav se samo poželjeti mogao. Naravno, ne želim da se zaustavim na ovom, već da i dalje nastavim sa dobrim i efikasnim igrama, rekao je Koljić.

Očekivao je da će dobiti priliku da debituje u derbiju, ali ne da će zaigrati već od prvog minuta.

– Već nakon prvog treninga pitao me je trener Davis Manja da li sam spreman i, naravno, odgovorio sam da jesam. U sjajnoj sam formi, pun snage i samopouzdanja i želio sam da tu priliku iskoristim, kazao je Koljić.

Pruženu šansu iskoristio je na najbolji mogući način, prvu pravu priliku je pretvorio u vodeći pogodak, i to u drugom minutu sudijske nadoknade, da bi u završnici meča, asistencijom Aleksandru Mitrite za konačnih 3:0, zaokružio sjajnu partiju. Njegov nastup je ocijenjen najvišim ocjenama, a nakon utakmice čestitke su stizale sa svih strana.

– Doživio sam ovacije prilikom izlaska sa terena u finišu utakmice, a poslije su mi čestitali svi, i trener i saigrači, a nakon utakmice prišlo mi je dosta navijača. Svi su željeli da mi čestitaju i da se slikaju sa mnom, i to je potrajalo poprilično, naglasio je Koljić.