Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum BiH podržava FK Borac u godini kada slavi 90. rođendan

konzum

Fudbalski klub Borac iz Banja Luke ove godine slavi 90. rođendan i tim povodom na Gradskom stadionu u petak, 25. marta, odigrat će utakmicu sa starim sportskim prijateljem, beogradskim Partizanom.

Duel sa članom Super lige Srbije je prijateljskog karaktera, ali će predstavljati veliki ispit i obavezu da domaćin, Fudbalski klub Borac predstavi grad na Vrbasu u najljepšem svjetlu.

“Pozivamo sve ljubitelje sporta da prisustvuju ovom meču i daju svoj doprinos obilježavanja rođendana. Konzum je uvijek podržavao sport u Banjoj Luci koja je rasadnik sportskih talenata, ali i velikih sportskih imena. Za ovaj prijateljski meč Konzum će kupiti 150 ulaznica za svoje uposlenike i kupce, te ih nagraditi prisustvom na ovom istinskom sportskom spektaklu. Svi naši kupci koji u subotu, 19. marta, obave kupovinu u iznosu iznad 50 KM nagradit ćemo sa po dvije ulaznice“, istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma.

Fudbalskom klubu Borac čestitamo 90. rođendan i želimo da sportskim rezultatima još dugo godina bude ponos svih Banjalučana.