Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Krčmarević najavio promjene u sastavu Željezničara

2007_krcmarevic_markica

Slobodan Krčmarević, trener Fudbalskog kluba Željezničar najavio je promijene u sastavu za sutrašnju utakmici drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koju će tim iz Sarajeva odigrati u Zenici protiv Čelika.

”Očekivanja su kao i uvijek. Nama je svaka utakmica borba za tri boda. Znamo ciljeve svi mi koji radimo u ovom velikom klubu. Očekuje nas vrlo neugodno gostovanje na ‘Bilinom polju’. Sigurno da ćemo rotirati jer imamo dosta istrošenih igrača u ovom momentu, to je grupa koja je iznijela veliki teret ovih utakmica u Evropi i u Gabeli. Imamo nešto i povrijeđenih igrača, neki novi će dobiti šansu. Ko god izađe u Željinom dresu zna kakvu obavezu ima, mora dati maksimum i da ostvarimo zacrtani cilj”, rekao je Krčmarević, prenosi Anadolu Agency (AA).

Derbi utakmica Čelik – Željezničar igra se sutra, 29. jula, na stadionu ”Bilino polje” u Zenici sa početkom u 20.30 sati. U prvom kolu Željezničar je pobijedio GOŠK na gostovanju u Gabeli (1:0), dok je Čelik poražen u Krupi na Vrbasu od tima Krupe, rezultatom 1:3.