Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

francuski mediji

Kreće velika rasprodaja u PSG-u, moraju zaraditi 100 miliona eura: Evo ko sve odlazi

Tvornica lakih metala Šibenik prve radnike o?ekuje ve? tijekom sljede?eg tjedna
10.03.2016.. Sibenik - Tvornica lakih metala Sibenik iscekuje prve radnike tijekom sljedeceg tjedna. rPhoto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Najveće ime koje bi moglo otići iz Pariza je Mauro Icardi. Argentinski napadač, čija je vrijednost procijenjena na 28 miliona eura, želja je torinskog Juventusa

PSG u januaru mora zaraditi 100 milijuna eura na prodaji nogometaša, objavio je francuski L’Equipe.

PSG je prošlog ljeta doveo Lionela Messija, Sergija Ramosa, Achrafa Hakimija, Gianluigija Donnarummu i Georginija Wijnalduma, a na odlascima igrača zaradio je samo devet miliona eura. L’Equipe piše da to znači da će PSG sada u januaru morati zaraditi 100 miliona eura da bi ispoštovao pravila financijskog fair-playa i da ne bi bio kažnjen.

Najveće ime koje bi moglo otići iz Pariza je Mauro Icardi. Argentinski napadač, čija je vrijednost procijenjena na 28 miliona eura, želja je torinskog Juventusa.

Rafinha odlazi na posudbu u Real Sociedad, a Pariz će napustiti i Julian Draxler, Abdou Diallo, Thilo Kehrer, Layvin Kurzawa i Sergio Rico. U PSG-u vjeruju da će za Dialloa i Kehrera dobiti po 25 miliona eura, a za Draxlera, koji ima godišnju plaću od 4.2 miliona eura, planiraju dobiti oko 15 miliona.

PSG mora pronaći i 40 miliona eura kako bi zadržao Nunu Mendesa, portugalskog beka koji ove sezone igra u PSG-u na posudbi iz Sportinga.

Sky Sport Italia piše da su italijanski klubovi svjesni situacije u kojoj se PSG nalazi te da planiraju šoping u Parizu.

PSG