Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Krstajić: Ipak je to velesila

krstajic1

Reprezentacija Srbije je završila učešće na Mundijalu u Rusiji. Izabranici Mladena Krstajića poraženi su od Brazila sa 2:0, a selektor Srbije bio je zadovoljan igrom.

“Iskoristio bih priliku da čestitam Brazilu, ali i svojim igračima na disciplini u igri. Imali smo period kada smo mogli da ugrozimo Brazil. Ipak, to je velesila, ovi igrači su zaslužili poštovanje od Srbije”, rekao je Krstajić nakon meča za RTS.

Istakao je i da su igrači dobro stajali danas na terenu.

“Bez obzira što je Brazil bio favorit, i Tite je znao da ćemo dobro stajati. Prvi gol su neke sitnice koje ne smiju da se dešavaju, ne mogu da zamjerim igračima. Stajali smo visoko u jednom momentu, to nije lako. Ne znam šta bih više rekao, osim da im se zahvalim na ovoj saradnji što smo imali prethodnih mjesec dana, sve čestitke igračima.”

U drugom poluvremenu su šansu dobili momci koji su veoma mladi.

“To je budućnost srpskog fudbala, pored igrača koji su iznijeli kvalifikacije. Ovi klinci treba mnogo da uče i da imaju od koga da uče. Nadam se da je javnost vidjela šta ima Srbija”, rekao je on.

“Sve tri utakmice smo igrali dobro, kvalitetno, u nekim momentima smo bili bolji od protivnika, ali to je fudbal. Takva utakmica sa Švicarskom nas je malo sasjekla, sve smo pokušali. Uvijek može bolje”, rekao je Krstajić.