Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

serija a

Krunić dobio trenera, Milan zvanično potvrdio imenovanje

giampaolo (1)

Također, u klub je stigao i novi sportski direktor Frederic Massara, čime je uz Paola Maldinija i Zvonimira Bobana, kompletiran operativni štab

Italijanski gigant Milan je konačno dobio novog trenera. Nasljednik Gennara Gattusa je, kao što se i pretpostavljalo prethodnih sedmica, Marco Giampaolo.

Bivši trener Sampdorije potpisao je ugovor s Rossonerima do 30. juna 2021. godine, uz opciju produženja na još jednu godinu, do ljeta 2022.

“Trenersku karijeru započeo je u Pescari 2000, a 2007. je u Covercianu završio master za trenera. Vodio je klubove poput Cagliarija, Siene, Catanije, Brescie i Empolija. Od ljeta 2016. je jako dobro vodio Sampdoriju, a s ekipom Milana započet će pripreme 9. jula u Milanellu”, saopćio je klub sa San Sira.

Također, u klub je stigao i novi sportski direktor Frederic Massara, čime je uz Paola Maldinija i Zvonimira Bobana, kompletiran operativni štab.

Podsjećamo, nedavno je za Milan potpisao i bh. reprezentativac Rade Krunić.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.