Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Krunić nakon naporne jeseni uživa u rodnoj Foči

krunic

Prvenstvenu pauzu u Italiji fudbaler Empolija Rade Krunić iskoristio je za dolazak u rodnu Foču kako bi se vidio s roditeljima i brojnim prijateljima s kojima je odrastao i napravio prve fudbalske korake. Svaki boravak u rodnom gradu reprezentativac BiH koristi da okupi staro društvo na rekreaciju i odigra nekoliko utakmica malog fudbala u dvorani, dok više vremena s prijateljima provedi u gradskm barovima.

“U Foči su mi roditelji i sestra, to je moj grad i u njemu se najljepše osjećam. Ne mogu da kažem da mi nije lijepo u Italiji, međutim s ljudima s kojima sam odrastao za razliku od Italijana mogu razgovarati o svemu. Imamo ustaljene običaje kada boravim tu, pošto se prvo okupimo na jutarnjoj kafi, zatim organizujemo neku rekreaciju u popodnevnim satim, dok nakon toga druženje nastavljamo uz pivo. Moram pripaziti na kilažu i formu, pa sam pomalo ljubomoran na drugove kojima to ne smeta. Obožavam i roštilj, ali i tu moram biti oprezan. Iz Italije uvijek donesem dresove i opremu za nekadašnje saigrače iz Sutjeske, međutim, koliko god da ih donesem malo je“, rekao je Krunić.

Krunić je veliki navijač Crvene zvezde, a zanimljivo je da svi njegovu prijatelji iz Foče navijaju za isti klub. Još dok je igrao za Donji Srem i Borac iz Čačka, javno se deklarisao kao navijač Crvene Zvezde.

“Moj život je u Italiji, ali srce je uvijek u Zvezdi. Drago mi je što su prvi na tabeli ubijeđen sam da će ponovo biti prvaci, a nadam se da će nakon toga konačno izboriti mesto u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja“, istakao je Krunić.