Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

huligani

Krvavi obračun Manijaka i Hordi zla u Olovu: Tukli su se i lopatama

olovo huligani3

Podsjećamo, pristalice Sarajeva i Željezničara su danas uprav preko Olova krenuli da bodre svoje timove u 31. kolo BH Telecom Premijer lige, u Banovićima, odnosno u Bijeljini

Više od sat vremena trajali su napori pripadnika policija ZDK da obuzdaju dvije veće grupe huligana iz redova navijača FK Sarajevo i FK Željezničar koje su se sukobile danas na ulazu u Olovo. Svi su prebačeni do autobusa i vraćeni u Sarajevo, potvrdili su iz MUP-a ZDK.

Protiv pojedinaca biće podnesene krivične prijave, potvrdili su iz MUP-a ZDK.

Još uvijek nema informacija koliko je navijača danas u Olovu povrijeđeno u međusobnom obračunu u kojem su koristili kamenje, letve, lopate… Tokom divljanja, oštetili su nekoliko automobila, kao i jedan autobus.

FOTO Radio Olovo / Facebook

Podsjećamo, pristalice Sarajeva i Željezničara su danas uprav preko Olova krenuli da bodre svoje timove u 31. kolo BH Telecom Premijer lige, u Banovićima, odnosno u Bijeljini.

Do sukoba navijača došlo kada se pokvario autobus jedne od navijačkih grupa, što su pripadnici druge grupe iskoristili i krenuli u obračun koji je uznemirio stanovnike ovog mirnog gradića.